- Nettsider er kjedelig å bruke penger på

Nye, innovative verktøy, god arbeidsflyt og konsolidering av tjenester gjør at vi nå kan presse prisen ned til et absolutt minimum for de beste tjenestene på markedet.

«Nettsider er kjedelig å bruke penger på», sa en bedriftsleder til meg en gang. «Kjedelig å sette opp, kjedelig å administrere og kjedelig å holde vedlike».

Ofte er det dyrt, landskapet er uoversiktlig og «bringer med seg mye styr», som han sa.

Men, viktigheten av tilstedeværelse på nettet er det ingen som bestrider. Og er det én ting korona har lært oss, så er det nettopp dette.

I denne perioden har vi blitt kontaktet av elektrikere, bakerier, kirker, restauranter, møbelforretninger, ja til og med strikke-grupper.
Noen har ønsket nettbutikk, andre et «digitalt visittkort».

I møte med kunder fra hele landet har jeg oppdaget hva de etterspør:

Enkelhetkvalitet og prisgunstighet. Samt forutsigbarhet.

Disse kjernepunktene bygger vi hele virksomheten på. Og det ligger til grunn når vi nå presenterer et nyttårstilbud til bedrifter.

Få en ny, profesjonelt utformet nettside + ALLE tilhørende webtjenester for prisen av en kaffekopp om dagen, satt opp innen 10 dager – med vår «leveranse på tiden garanti».

Dette er hva som er inkludert:

Ingen skjulte kostnader. Har du noen av disse fra før av, tar vi over kostnadene knyttet til det.

Vi har kuttet prisen så langt det lar seg gjøre, snudd hver en krone og redusert dine kostnader med 74% fra nesten 3000,-/mnd til en fast, forutsigbar månedspris.

Ny nettside + ALLE tilhørende webtjenester for 990,-/mnd. 
 
Det er lett å si fine ting om seg selv, men ikke ta vårt ord for det; hør hva noen kundene våre sier:

Ikke alle kunder er en god match for oss, og vi tar kun de prosjektene vi føler vi virkelig kan bidra på.  Kontakt oss under så tar vi en uforpliktende prat!

Ser frem til å høre fra deg!

Få en ny, profesjonelt utformet nettside + ALLE tilhørende webtjenester for prisen av en kaffekopp om dagen, satt opp innen 10 dager – med vår «leveranse på tiden garanti».

Er du klar?
Ring Bjørn på 98 63 55 05

Jeg elsker å bidra der jeg kan. Etter å hjulpet mange med nettsider og design har jeg kommet frem til dette: de fleste ønsker en rask og enkel prosess uten at det koster skjorta – det tror jeg at jeg har fått til å skape.

Håper vi høres!